Доставка и Плащане

1.       Доставката в TOPMAGBG.COM се извършва от 2 до 5 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад. TOPMAGBG.COM си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , промоции , натрупване на голям брой поръчки , технически проблем, ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката. TOPMAGBG.COM работи с куриерска фирма „ЕКОНТ“ до техен офис или точен адрес.

2.       Доставката в TOPMAGBG.COM е безплатна при поръчки над 100лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката варира между 6 лв. и 20 лв. .Цената на доставката зависи от обема, тежестта на пратката и нейният наложен платеж. Цената на доставката за 1бр. спален комплект е около 6,50лв. Услугата безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерска фирма „ЕКОНТ“. За доставка до врата на клиента услугата безплатна доставка не важи.

3.       Опция преглед и тест – изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката (ако желае да провери дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от TOPMAGBG.COM) , за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори. Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това , което е поръчал не отговаря на полученото.

4.       Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от TOPMAGBG.COM на куриера („ЕКОНТ“) , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане с банкова карта. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС. TOPMAGBG.COM ползва услугите на лицензирани куриерска фиркма „ЕКОНТ“ извършваща разплащания с наложен платеж чрез пощенски парични преводи (ППП). В тази връзка към издадения от нас документ (стокова разписка или фактура) придружаващ стоката, ние не прилагаме касова бележка от ФУ. Събраните суми от куриерските фирми постъпват по банковата сметка на нашата фирма. За извършеното плащане от клиента, куриерската фирма издава разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е признат от закона документ, който ни освобождава от издаването на касов бон. 

5.       Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работни дни до офисите на куриерска фирма „ЕКОНТ“. Дните за доставка до адрес се определят от куриерската фирма и са строго определни за различните населени места. TOPMAGBG.COM не носи отговорност, ако има забавяне на доставката, поради причини зависещи само и изцяло от куриерската фирма.