Доставка и Плащане

1.       Доставката в TOPMAGBG.COM се извършва от 2 до 5 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . TOPMAGBG.COM си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , промоции , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . TOPMAGBG.COM работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес.

2.       Доставката в TOPMAGBG.COM е безплатна при поръчки над 100лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката варира между 5 лв. и 15 лв. .Цената на доставката зависи от обема, тежестта на пратката и нейният наложен платеж. Цената на доставката за 1бр. спален комплект е около 5,50лв. Услугата безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ. За доставка до врата на клиента услугата безплатна доставка не важи.

3.       Опция преглед – изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката ( ако желае да провери дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от TOPMAGBG.COM) , за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори . Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това , което е поръчал не отговаря на полученото.

4.       Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от TOPMAGBG.COM на куриера ( ЕКОНТ ) , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

5.       Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .